Bramac

Star technológia

A BMI Group részeként örömmel mutatjuk be csúcskategóriás tetőcserepeinket. A BMI Bramac innovatív, Star-felülettel ellátott tetőcserepei az iparág legújabb technológiáját képviselik: egy termékben egyesítettük a betoncserepek kedvező tulajdonságait és tartósságát a kerámiára jellemző fényes, sima felülettel.

Ellenálló és gyönyörű

A titok a speciális szendvicstechnológia, mely három rétegből áll. A cseréptest durva- és finomszerkezetű rétege adja a cserép tartósságát, a különleges Star-felület a simaságát és fényességét. Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít.

A Star-technológia nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőcserépnek, de a specifikus felületkezelés hosszú távon is ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A Tegalit Star tetőcserepek az esztétikai szempontból kritikus orr-részen is megkapják a speciális külső réteget.

Kimagasló hőoptimalizálás

A Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel. Ugyanis a ThermoProtector technológia segítségével visszaverik az infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

További információk a Star technológiáról a Bramac weboldalán

Bramach Star technológia

 

Miért betoncserép?

1. méret- és színtartó

Egy-egy beton tetőcserép mérete kevesebb, mint 1 mm-rel tér el a sablonmérettől. Szemben a kerámiával, ahol egy átlagos, 400 mm hosszúságú tetőcserép esetén 8 mm eltérés is megengedett. Jóval hosszabban ellenáll az időjárás szélsőséges hatásainak és a Nap fakító erejének, így jobban megőrzi eredeti színét más tetőfedőanyagokhoz képest.

2. fagyálló és ellenáll a környezeti hatásokkal szemben

Átlagosan 50%-kal nagyobb törőszilárdságot mutat fel az égetett anyag tetőcserepekkel szemben. A Bramac beton tetőcserepek 500 fagyás-olvadás ciklusra vannak tesztelve, a kerámia tetőcserepek általánosságban 25-re.

3. zajcsillapító

Akár 7 decibellel jobban csillapítja a zajt más tetőfedőanyagokhoz képest.

…ráadásul környzettudatos

A betoncserepek gyártása energiahatékonyabb és 50%-kal kevesebb CO2 kibocsátással jár, mint más fedőanyagoké.

További információk a BMI Bramac betoncserepeiről a Bramac weboldalán