Bramac

Zakariás András Baramac rendszer mester.

 

Bramac Protector

Új dimenzió a tetőcserepek felületi megjelenésében - nagyobb védelmet nyújt, mint gondolná

 1. Magasfokú védelem szennyeződések ellen
  A Bramac Protector felület védelmet nyújt a szabad szemmel nem látható ipari füstgázok és a savas eső károsító hatásai ellen.
 2. Magasfokú védelem mohásodás, algásodás ellen
  Nem indul meg a hagyományos cserepeket elcsúfító mohásodás és algásodás. Hiszen ezeknek nem a tetőn, hanem a természetben van a helyük
 3. Magasfokú védelem időjárási hatások ellen
  Lehet hó, fagy, szél vagy eső, a Bramac Protector felület minden időben ellenáll az időjárási hatásoknak, az év 365 napján.
 4. Magasfokú védelem színfakulás ellen
  A speciális Bramac Protector felület anyaga egyedülálló. Még évek múltával is megőrzi a cserép az eredeti színét.
 5. Magasfokú védelem rendkívüli környezeti hatások ellen
  Napjainkban rendszeressé váltak a viharok. De a zivatar, a jégeső, a nagy hőség sem árthat a Bramac Protector felületnek.

A tetőt elcsúfító környezeti szennyeződések ellen nem volt megoldás mostanáig. A Bramac Protector felületű tetőcserepei soha nem látott védelmet nyújtanak a tetőt érő környezeti hatásokkal szemben, melyet egy nemzetközileg elismert aktív szenes teszt is bizonyít.

A Protector felületű tetőcserepeken alig marad szennyeződés.

 

Miért érdemes a Bramac tetőfedési rendszer mellett dönteni?

Bramac tetők. Egyszerűen hosszabb az élettartamuk.
Összehasonlítva más tetőfedőanyagokkal a betoncserepek szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képesek elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat.

Bramac tetők. A legnagyobb esőnek is ellenállnak.
Bramac tetőrendszereket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában, Németországban. Az eredmények bizonyítják: a Bramac tetők szélsőséges időjárás esetén is a legmagasabb védelmet nyújtják.

Bramac tetők. A legnagyobb vihart és szelet is bírják.
A Bramac tetőkön szerkezeti adottságaiknak köszönhetően jelentősen kevesebb viharkár keletkezik. Számtalan, védelmet nyújtó rendszerelem alkalmazásával viharbiztossá tehető a tető.

Bramac tetők. Helytállnak a legkeményebb tesztekben.
A Bramac cserepek nagy tömörségük révén ellenállnak a jégverés és más terhelésekkel szemben. Az elmúlt évek szél és vihar okozta károknak a Bramac tetők ellenállnak.

Bramac tetők. Megelőzik a súlyos fagykárokat.
Bramac betoncserepek magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nevességet, mint pl.: olvadási csapadékot, ezáltal tartósan védelmet nyújtanak a felfagyások ellen.

Bramac tetők. Kímélik a környezetet.
Bramac betoncserepek előállítása igen alacsony energiaszükséglettel jár. A tetőfedőanyag-gyártó cégek közül a Bramac rendelkezett elsőként az Osztrák Épületbiológiai és Gazdasági Intézet védjegyével.

Bramac tetők. Egy grammal sem nehezebbek a kelleténél.
Az agyagcserép és a Bramac cserépfedések m2 súlya közel azonos. Vihar esetén a relatív magasabb súly előnyt jelent.

Bramac tetők. Mindent egy kézből.
Bramac = tetőmegoldások A-tól Z-ig. Minden betoncserép modellhez pontosan illeszthető eredeti Bramac tartozék és idomcserép rendszer.

Bramac tetők. Kiváló ár-érték arány.
A Bramac betoncserepek minden szegmensben kiváló ár-érték arányt nyújtanak. Kérjen árajánlatot. Kellemesen meg fog lepődni! Kevesebbe kerül, mint gondolná!

Bramac. Már Generációk bíznak benne!
A Bramac legfőbb stratégiája a minőség és az innováció! Az elmúlt 40 év alatt több mint 3 milliárd tetőcserepet állított elő, és 2 millió tetőt fedett le. Ez a szám nap mint nap nő!

 

Nehéz vagy könnyű a (tető)cserép?

 

A Bramac termékekről további információkat talál a Bramac Magyarország honlapján:
Továbi információ a Bramac termékekről